Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij

PRZEPISY REDMOND

Gotowanie jest proste!

Szukaj przepisów

Chleb czekoladowy

Chleb czekoladowy

180 minut 428 kalorii

Rodzaj dania: Tradycyjny chleb domowy

Składniki

Mąka pszenna 800 g
Jajko 2 szt.
Czekolada czarna (gorzka) 35 g
Sól 1.5 łyżeczka/łyżeczki
Cukier 1.5 łyżeczka/łyżeczki
Drożdże 1.5 łyżeczka/łyżeczki
Woda 200 ml
Mleko 200 ml
Olej roślinny 2 łyżka/łyżki

Kolejność przygotowywania

Pokrój czekoladę. Włóż składniki do pojemnika wypiekacza w następującej kolejności: 1) woda, 2) mleko, 3) czekolada, 4) jaja, 5) sól, 6) cukier, 7) olej, 8) mąka, 9) drożdże. Zamknij pokrywę. Ustaw program №1 BASIC, waga - 1000 g, kolor skórki - Medium. Naciśnij Start/Stop. Piecz do zakończenia pracy programu.

Podobne przepisy


Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!