Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij

PRZEPISY REDMOND

Gotowanie jest proste!

Szukaj przepisów

Bulion mięsny

Bulion mięsny
50 minut 36 kalorii

Rodzaj dania: Posiłki dla dzieci

Składniki

Wołowina (polędwica) 100 g
Marchew 10 g
Cebula 10 g
Pietruszka świeża 5 g
Woda 400 ml

Kolejność przygotowywania

Mięso umyć, pokroić w kosteczkę o grubości 1 cm. Warzywa przemyć, namoczyć w wodzie na 1 godzinę, a następnie pokroić w kosteczkę o grubości 0,5-1 cm, pietruszkę grubo pokroić. Mięso, warzywa i zieleninę wyłożyć do misy multicookera, zalać wodą i wymieszać. Zamknąć pokrywę. Wybrać program COOK, czas przygotowania 50 minut. Wcisnąć przycisk „Start". Przygotowywać do zakończenia pracy programu. Gotowy bulion przecedzić.

Podobne przepisy


Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!