Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij
800 800 191 — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne) — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne)


ZupyZupa krem z łososiem

Czas przygotowywania: 40 minut

Wybierz swoje urządzenie:

Więcej informacji o multicookerze

Udostępnij przepis:

Składniki

Łosoś (filet) 300 g
Ziemniaki 200 g
Marchewka 60 g
Cebula 60 g
Kabaczek 60 g
Śmietanka 10% 100 ml
Woda 500 ml
Sól, przyprawy

Sposób przygotowywania

1

Rybę umyć, pokroić w kosteczkę o grubości 1,5-2 cm. W ten sam sposób pokroić warzywa. Wszystkie składniki (oprócz śmietanki) włożyć do misy multicookera, zalać wodą, dodać sól, przyprawy i wymieszać. Zamknąć pokrywę.

2

Za pomocą przycisku „Menu” ustawić program „ZUPA”. Przyciskami „Godz.” i „Min” ustawić 40 minut Wcisnąć przycisk „Start” i gotować do zakończenia pracy programu. Gotową zupę przelać do oddzielnego naczynia, wlać śmietankę i ubić blenderem na jednolitą masę.

!

Porada: polecamy podawać zupę z grzankami z białego chleba.

Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!