Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij
800 800 191 — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne) — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne)


ZupyZupa krem z białej fasoli

Czas przygotowywania: 30 minut

Wybierz swoje urządzenie:

Więcej informacji o multicookerze

Udostępnij przepis:

Składniki

Fasola biała konserwowa 480 g
Cebula 100 g
Masło śmietankowe 50 g
Woda 500 ml
Sól, przyprawy

Sposób przygotowywania

1

Cebulę posiekać nożem, fasolę wysypać na durszlak. Wszystkie składniki włożyć do misy multicookera, dodać sól, przyprawy, zalać wodą i zamieszać. Zamknąć pokrywę.

2

Za pomocą przycisku "Wybór programu" wybrać program "ZUPA/STRĄCZKOWE". Za pomocą przycisku "Czas gotowania" ustawić czas na 30 min. Wcisnąć przycisk "Start". Gotować do zakończenia pracy programu.

3

Gotową zupę ubić blenderem na jednolitą masę.

!

Porada: przed podaniem zupę można posypać tartym parmezanem.

Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!