Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij
800 800 191 — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne) — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne)


ZupyZupa krem pieczarkowa

Czas przygotowywania: 1 godzinma

Wybierz swoje urządzenie:

Więcej informacji o multicookerze

Udostępnij przepis:

Składniki

Pieczarki świeże 300 g
Cebula 100 g
Śmietanka 22% 200 ml
Woda 400 ml
Sól, przyprawy

Sposób przygotowywania

1

Pieczarki pokroić na cztery części. Cebulę pokroić w kosteczkę o grubości 0,5 cm. Wszystkie składniki (oprócz śmietanki) włożyć do misy multicookera, zalać wodą, dodać sól i przyprawy, zamieszać. Zamknąć pokrywę.

2

Przyciskiem „Wybór programu” wybrać program „ZUPA”, przyciskiem „Czas gotowania” ustawić 1 godz. Wcisnąć przycisk „START”, gotować do zakończenia pracy programu.Gotową zupę przelać do oddzielnego naczynia, dodać śmietankę i ubić blenderem na jednolitą masę.

!

Porada: polecamy podawać zupę z sucharami z białego chleba.

Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!