Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij
800 800 191 — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne) — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne)


ZupyZupa krem cebulowa ze śmietaną

Czas przygotowywania: 30 minut

Wybierz swoje urządzenie:

Więcej informacji o multicookerze

Udostępnij przepis:

Składniki

Śmietana 400 g
Liść sałaty 150 g
Cebula 100 g
Czosnek 10 g
Olej roślinny 10 ml
Woda 100 ml
Rozmaryn 1 g
Sól, przyprawy

Sposób przygotowywania

1

Cebulę i czosnek posiekać nożem, liść sałaty porwać rękami na kawałki. Wszystkie składniki włożyć do misy multicookera, dodać śmietanę, olej roślinny, sól, przyprawy i zalać wodą.

2

Zamknąć pokrywę, przyciskiem „MENU” wybrać program „SOUP” , przyciskami „HOUR” i „MIN” ustawić czas przygotowywania 30 min.

3

Wcisnąć i przytrzymać przez kilka sekund przycisk „START” , przygotowywać do zakończenia pracy programu. Gotową zupę ubić blenderem na jednolitą konsystencję.

!

Porada: gotową zupę podawać z grzankami z bagietki francuskiej i orzechami włoskimi.

Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!