Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij
800 800 191 — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne) — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne)


ZupyZupa „Eintopf” z kiełbaskami

Czas przygotowywania: 1 godzina

Wybierz swoje urządzenie:

Więcej informacji o multicookerze

Udostępnij przepis:

Składniki

Kiełbaski wiedeńskie 500 g
Kiełbasa myśliwska 200 g
Cielęcina (polędwiczki) 150 g
Kapusta kiszona 500 g
Pomidory w soku własnym 400 g
Cebula 150 g
Koncentrat pomidorowy 40 g
Woda 300 ml
Sól
Przyprawy

Sposób przygotowywania

1

Cielęcinę umyć. Pomidory pokroić w kosteczkę o grubości 2 cm, cielęcinę i cebulę pokroić w kosteczkę o grubości 1 cm. Kiełbaski wiedeńskie i kiełbasę myśliwską pokroić w krążki.

2

Wszystkie składniki włożyć do misy multicookera, dodać sól, przyprawy, zalać wodą i wymieszać. Zamknąć pokrywę.

3

Przyciskiem „Menu” wybrać program „ZUPA”, przyciskami „Godz” i „Min” ustawić 1 godz. Wcisnąć przycisk „Start”. Gotować do zakończenia pracy programu.

Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!