Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij
800 800 191 — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne) — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne)


ZupyZupa „Eintopf” po belgijsku z wołowiną

Czas przygotowywania: 1 godzina 20 minut

Wybierz swoje urządzenie:

Więcej informacji o multicookerze

Udostępnij przepis:

Składniki

Wołowina 800 g
Cebula 200 g
Koncentrat pomidorowy 100 g
Piwo jasne 200 ml
Ocet stołowy 5 ml
Pietruszka 10 g
Tymianek suszony 5 g
Liść laurowy 3-4 szt.
Sól
Przyprawy

Sposób przygotowywania

1

Mięso umyć i pokroić w kosteczkę o wielkości 1 cm. Cebulę pokroić w 0,5 cm kosteczkę, pietruszkę posiekać nożem. Wszystkie składniki włożyć do misy multicookera, wymieszać.

2

Dodać sól, przyprawy. Zamknąć pokrywę. Przyciskiem „Wybór programu” ustawić program „ZUPA / STRĄCZKOWE". Przyciskiem „czas gotowania” ustawić 1 godz. 20 min. Wcisnąć przycisk „Start”. Przygotowywać do zakończenia pracy programu.

!

Porada: zupę polecamy podawać z sałatką ze świeżych warzyw.

Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!