Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij
800 800 191 — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne) — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne)


Drugie daniaZiemniaki z serem i fasolą strączkową

Czas przygotowywania: 25 minut

Wybierz swoje urządzenie:

Więcej informacji o multicookerze

Udostępnij przepis:

Składniki

Ziemniaki 540 g
Fasola strączkowa 150 g
Pomidory 150 g
Ser twardy 100 g
Oliwa z oliwek 40 ml
Sól
Przyprawy

Sposób przygotowywania

1

Ziemniaki i pomidory pokroić w kosteczkę o wielkości 2 cm, ser zetrzeć na tarce z dużymi oczkami. Ziemniaki wyłożyć do misy multicookera, dodać oliwę z oliwek, sól, przyprawy i wymieszać.

2

Przyciskiem „Menu” ustawić program „SMAŻENIE”. Przyciskami „Godz” i „Min” ustawić 25 min. Wcisnąć przycisk „Start”.

3

Przygotowywać przy otwartej pokrywie, co pewien czas mieszając. 10 minut przed zakończeniem pracy programu dodać pomidory i fasolę, wymieszać, zamknąć pokrywę.

4

Przygotowywać do zakończenia pracy programu. Gotowe danie posypać serem i wymieszać.

Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!