Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij
800 800 191 — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne) — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne)


Potrawy wędzoneWołowina wędzona

Czas przygotowywania: 40 minut

Wybierz swoje urządzenie:

Więcej informacji o multicookerze

Udostępnij przepis:

Składniki

Wołowina (polędwica) 630 g
Dym płynny 14 ml
Sól przyprawy

Sposób przygotowywania

1

Mięso przemyć, pokroić na kawałki, natrzeć solą, przyprawami i „płynnym dymem”. Każdy kawałek zawinąć w listek folii. Mięso włożyć do misy multicookera. Zamknąć pokrywę.

2

Przyciskiem "Menu" ustawić program "WYPIEKANIE". Wcisnąć przycisk "Ustawienia czasu" i za pomocą przycisku "Czas gotowania" ustawić czas na 40 minut. Wcisnąć przycisk "Start" i wędzić do zakończenia pracy programu.

!

Porada: wołowinę podawać z marynowaną cebulą i posiekanymi świeżymi warzywami.

Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!