Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij
800 800 191 — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne) — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne)


Drugie daniaWołowina duszona

Czas przygotowywania: 2 godziny

Wybierz swoje urządzenie:

Więcej informacji o multicookerze

Udostępnij przepis:

Składniki

Wołowina (polędwica) 350 g
Cebula 100 g
Marchewka 100 g
Czosnek 10 g
Papryka czerwona 10 g
Wino białe wytrawne 300 ml
Sól, przyprawy

Sposób przygotowywania

1

Mięso umyć i pokroić w kosteczkę o grubości 1,5-2 cm, cebulę i marchewkę – w kosteczkę 0,5-1cm, czosnek i paprykę posiekać nożem. Wszystkie składniki włożyć do misy multicookera, dodać wino, sól, przyprawy i wymieszać. Zamknąć pokrywę.

2

Przyciskiem „Wybór programu” ustawić program „DUSZENIE”. Przyciskiem „Czas gotowania” ustawić 2 godz. Wcisnąć przycisk „Start” i dusić do zakończenia pracy programu.

!

Porada: danie można doprawić majerankiem, oregano, cząbrem i szałwią.

Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!