Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij
800 800 191 — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne) — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne)


Drugie daniaWołowina duszona z serem

Czas przygotowywania: 1 godzina

Wybierz swoje urządzenie:

Więcej informacji o multicookerze

Udostępnij przepis:

Składniki

Wołowina (polędwica) 250 g
Cebula 80 g
Ser twardy 150 g
Majonez 67% 70 g
Woda 180 ml
Sól, przyprawy

Sposób przygotowywania

1

Mięso umyć i pokroić w kosteczkę 1-1,5 cm, cebulę – w kosteczkę 0,5-1 cm. Ser zetrzeć na tarce z dużymi oczkami. Wszystkie składniki włożyć do misy multicookera, dodać wodę, sól, przyprawy i zamieszać. Zamknąć pokrywę .

2

Przyciskiem „Wybór programu” ustawić program „DUSZENIE”. Przyciskiem „Czas gotowania" ustawić 1 GODZ.. Wcisnąć przycisk „Start” i dusić do zakończenia pracy programu.

!

Porada: danie świetnie komponuje się z warzywami, gotowanymi na parze.

Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!