Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij
800 800 191 — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne) — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne)


Drugie daniaWołowina w sosie bolognese

Czas przygotowywania: 1 godzina

Wybierz swoje urządzenie:

Więcej informacji o multicookerze

Udostępnij przepis:

Składniki

Wołowina (polędwica) 400 g
Cebula 60 g
Marchewka 60 g
Pomidory 130 g
Papryka 130 g
Koncentrat pomidorowy 100 g
Woda 300 ml
Sól, przyprawy

Sposób przygotowywania

1

Mięso przemyć i pokroić w kosteczkę o grubości 0,5-1 cm, pomidory, paprykę, marchewkę i cebulę – w kosteczkę o grubości – 0,5-1 cm. Wszystkie składniki włożyć do misy multicookera, dodać wodę, koncentrat pomidorowy, sól, przyprawy i zamieszać. Zamknąć pokrywę.

2

Przyciskiem „Wybór programu” ustawić program „DUSZENIE”, przyciskiem „Czas gotowania” ustawić 1 godz.. Wcisnąć przycisk „Start” i dusić do zakończenia pracy programu.

!

Porada: przed podaniem polecamy posypać danie startym parmezanem.

Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!