Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij
800 800 191 — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne) — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne)


Potrawy wędzoneWieprzowina wędzona

Czas przygotowywania: 30 minut

Wybierz swoje urządzenie:

Więcej informacji o multicookerze

Udostępnij przepis:

Składniki

Karkówka 600 g
Dym płynny 14 ml
Sól
Przyprawy

Sposób przygotowywania

1

Mięso przemyć, pokroić na kawałki, natrzeć solą, przyprawami i "płynnym dymem". Każdy kawałek zawinąć w listek folii i włożyć do misy multicookera. Zamknąć pokrywę.

2

Wcisnąć przycisk „WYPIEKANIE”. Przyciskiem „Czas gotowania” ustawić wartość ŚREDNIE (30 min.). Przygotowywać do zakończenia pracy programu, po czym otworzyć zawór wypuszczania pary i wypuścić parę.

!

Porada: polecamy podawać danie z sosem z borówek lub grantów.

Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!