Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij
800 800 191 — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne) — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne)


Drugie daniaWieprzowina w sosie pomarańczowym

Czas przygotowywania: 1 godizna

Wybierz swoje urządzenie:

Więcej informacji o multicookerze

Udostępnij przepis:

Składniki

Wieprzowina (polędwica) 400 g
Pomarańcza (miąższ) 100 g
Suszone morele 100 g
Miód 30 g
Woda 150 ml
Sól, przyprawy

Sposób przygotowywania

1

Mięso opłukać i pokroić w kostkę 2 cm. Pomarańczę pokroić w kostkę 1,5-2 cm, suszone morele posiekać na cienkie paseczki. Wszystkie składniki włożyć do misy multicookera, dodać wodę, sól, przyprawy, miód i wymieszać. Zamknąć pokrywę.

2

Przyciskiem „WYBÓR PROGRAMU” wybrać program „DUSZENIE / GALARETA”, przyciskiem „CZAS GOTOWANIA” ustawić 1 godz. Wcisnąć przycisk „START”, przygotowywać do zakończenia pracy programu.

!

Porada: danie można podawać z duszonymi ziemniakami.

Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!