Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij
800 800 191 — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne) — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne)


Drugie daniaWieprzowina w śmietance

Czas przygotowywania: 1 godzina

Wybierz swoje urządzenie:

Więcej informacji o multicookerze

Udostępnij przepis:

Składniki

Wieprzowina (polędwica) 280 g
Cebula 150 g
Śmietanka 33% 90 ml
Pieczarki świeże 50 g
Czosnek 6 g
Sól, przyprawy

Sposób przygotowywania

1

Mięso opłukać, pokroić razem z cebulą i grzybami w paski 0,5 cm, czosnek pokroić w plasterki. Mięso, grzyby i cebulę włożyć do misy multicookera, dodać śmietankę i wymieszać.

2

Przyciskiem „Menu” wybrać program STEW”. Przyciskiem„COOKING TIME” ustawić migający indykator na 1 godz. Wcisnąć przycisk „START”. Dusić do zakończenia pracy programu.

!

Porada: zalecamy używać śmietanki o zawartości tłuszczu 33% i więcej, śmietanka z mniejszą zawartością tłuszczu może się zważyć.

Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!