Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij
800 800 191 — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne) — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne)


DeseryTopniejąca czekolada

Czas przygotowywania: 35 minut

Wybierz swoje urządzenie:

Więcej informacji o multicookerze

Udostępnij przepis:

Składniki

Czekolada 200 g
Jajka 4 szt.
Cukier 150 g
Masło śmietankowe 100 g
Mąka 50 g

Sposób przygotowywania

1

Czekoladę połamać na cząstki i włożyć do misy multicookera. Wcisnąć przycisk „Podgrzewanie”, czas przygotowywania 15 min.

2

Wcisnąć przycisk „Anuluj”. Czekoladę przelać do oddzielnego naczynia. Do misy multicookera włożyć masło śmietankowe. Wcisnąć przycisk „Podgrzewanie”, czas ustawić na 10 min.

3

Wcisnąć przycisk „Anuluj”. Masło przelać do oddzielnego naczynia. W oddzielnym naczyniu ubić jajka z cukrem. Do masy jajecznej stopniowo dodać mąkę, roztopione masło i czekoladę. Ciasto wymieszać mikserem. Misę multicookera wyłożyć papierem do pieczenia i wylać ciasto. Zamknąć pokrywę.

4

Wybrać program „WYPIEKANIE”, czas pieczenia 20 min. Wcisnąć przycisk „Start”. Piec do zakończenia programu.

Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!