Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij
800 800 191 — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne) — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne)


Drugie daniaSzpinak z boczkiem

Czas przygotowywania: 2 minuty

Wybierz swoje urządzenie:

Więcej informacji o multicookerze

Udostępnij przepis:

Składniki

Szpinak mrożony 200 g
Pomidory 200 g
Boczek 80 g
Ser twardy 60 g
Sól, przyprawy do smaku

Sposób przygotowywania

1

Szpinak rozmrozić, odlać wodę i osuszyć. Boczek i pomidory pokroić w małą kosteczkę, ser zetrzeć na tarce z dużymi oczkami.

2

Boczek i szpinak włożyć do misy multicookera-szybkowaru i wymieszać. Wcisnąć przycisk „SMAŻENIE”. Obsmażać 2 minuty przy otwartej pokrywie, co pewien czas mieszając.

3

Wcisnąć przycisk „Odgrzewanie/Anuluj”. Gotowe danie posypać tartym serem.

!

Porada: przed podaniem danie można posypać orzeszkami cedrowymi.

Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!