Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij
800 800 191 — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne) — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne)


Drugie daniaSzaszłyki wieprzowe

Czas przygotowywania: 12 minut

Wybierz swoje urządzenie:

Więcej informacji o multicookerze

Udostępnij przepis:

Składniki

Wieprzowina 280 g
Boczek 100 g
Cebula 40 g
Kabaczek 40 g
Papryka 40 g
Olej 50 ml
Sól, przyprawy

Sposób przygotowywania

1

Wieprzowinę umyć, pokroić w kosteczkę 2,5-3 cm i owinąć boczkiem. Cebulę, kabaczek i paprykę pokroić w kosteczkę 2,5-3 cm.

2

Wszystkie składniki nadziać na dwie szpadki w następującej kolejności: papryka, kabaczek, cebula, wieprzowina zawinięta w boczek. Do misy multicookera wlać olej, włożyć nuggetsy, posypać solą i przyprawami. Zamknąć pokrywę.

3

Przyciskiem „Menu” ustawić program „FRY”. Za pomocą przycisku „Product” wybrać „Meat”. Czas gotowania na 12 minut. Wcisnąć przycisk „Start” i smażyć do zakończenia pracy programu.

!

Porada: polecamy podawać danie z sosem barbecue.

Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!