Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij
800 800 191 — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne) — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne)


PrzekąskiSuflet z wątróbki drobiowej

Czas przygotowywania: 45 minut

Wybierz swoje urządzenie:

Więcej informacji o multicookerze

Udostępnij przepis:

Składniki

Wątróbka drobiowa 340 g
Jajko 150 g
Cebula 140 g
Śmietana 15% 80 ml
Mąka 60 g
Masło śmietankowe 10 g
Proszek do pieczenia 5 g
Sól, przyprawy

Sposób przygotowywania

1

Wątróbkę umyć, razem z cebulą dwukrotnie przepuścić przez maszynkę do mielenia mięsa.

2

Do masy dodać jajko, mąkę, proszek do pieczenia, śmietankę, sól, przyprawy i wymieszać na jednolitą masę.

2

Misę multicookera wysmarować masłem śmietankowym, włożyć do niej otrzymaną masę. Zamknąć pokrywę. Przyciskiem „Menu” wybrać program „BAKE”. Przyciskami „HOUR” i „MIN” ustawić czas na 15-20 min.

!

Porada: suflet można podawać z pieczywem chrupkim.

Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!