Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij
800 800 191 — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne) — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne)


PrzekąskiSuflet wieprzowy

Czas przygotowywania: 15 minut

Wybierz swoje urządzenie:

Więcej informacji o multicookerze

Udostępnij przepis:

Składniki

Mięso wieprzowe 350 g
Jajko 50 g / 1 szt.
Śmietanka 10% 270 ml
Masło śmietankowe 10 g
Sól, przyprawy

Sposób przygotowywania

1

Mięso dwa razy przepuścić przez maszynkę do mięsa. Dodać śmietankę, jajko, sól, przyprawy i ubić mikserem na jednolitą masę. Misę multicookera nasmarować masłem i wylać do niej powstałą masę. Zamknąć pokrywę.

2

Za pomocą przycisku "Wybór programu" ustawić program "KASZA NA MLEKU". Przyciskiem "Czas gotowania" ustawić czas na 15 minut. Wcisnąć przycisk "Start". Przygotowywać do zakończenia pracy programu.

!

Porada: polecamy podawać suflet z sucharkami.

Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!