Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij
800 800 191 — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne) — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne)


Drugie daniaStek wołowy

Czas przygotowywania: 15 minut

Wybierz swoje urządzenie:

Więcej informacji o multicookerze

Udostępnij przepis:

Składniki

Wołowina (cienkie plastry) 300 g
Olej 20 ml
Sól, przyprawy

Sposób przygotowywania

1

Mięso przemyć, osuszyć ręczniekiem papierowym, natrzeć solą i przyprawami. Do misy multicookera wlać olej, włożyć stek, zamknąć pokrywę.

2

Za pomocą przycisku "Wybór programu" ustawić program "SMAŻENIE". Przyciskiem "Czas gotowania" ustawić czas na 15 minut. Wcisnąć przycisk "Start". 7 minut przed zakończeniem smażenia otworzyć pokrywę, przewrócić stek na drugą stronę i zamknąć pokrywę.

!

Porada: steki można przyprawić kolendrą i rozmarynem.

Kalorie: 515,80 kcal; białka: 63,24 g; tłuszcze: 30,50 g; węglodowodany: 0 g.

Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!