Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij
800 800 191 — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne) — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne)


Drugie daniaSmażony filet z indyka z sosem barbecue

Czas przygotowywania: 15 minut

Wybierz swoje urządzenie:

Więcej informacji o multicookerze

Udostępnij przepis:

Składniki

Filet z indyka 300 g
Sos barbecue 30 g
Olej 40 ml
Gorczyca 5 g
Sól, przyprawy

Sposób przygotowywania

1

Filet z indyka przemyć, pokroić w kosteczkę o grubości 2 cm. Sos barbecue zmieszać z gorczycą na jednolitą masę. Filet z indyka włożyć do misy multicookera, dodać sól i przyprawy, olej i zamieszać.

2

Przyciskiem „Wybór programu” ustawić program „SMAŻENIE”. Przyciskiem „Czas gotowania” ustawić 15 min. Wcisnąć przycisk „Start”.

3

Smażyć do zakończenia pracy programu. Podawać z przygotowanym sosem.


!

Z daniem świetnie komponują się zapiekane warzywa.

Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!