Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij
800 800 191 — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne) — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne)


Drugie daniaSkrzydełka z kurczaka z miodem

Wybierz swoje urządzenie:

Więcej informacji o multicookerze

Udostępnij przepis:

Składniki

Kurczak (skrzydełka) 800 g
Olej 50 ml
Musztarda 25 g
Miód 50 g
Curry 2 g
Sól
Przyprawy

Sposób przygotowywania

1

Skrzydełka przekroić na pół, usunąć ich ostatnią część. W oddzielnym naczyniu wymieszać musztardę, miód, curry, sól i przyprawy.

2

Otrzymaną mieszaniną natrzeć skrzydełka i odstawić do marynowania na 20 minut. Do misy multicookera-szybkowaru wlać olej, włożyć skrzydełka.

3

Wybrać program „SMAŻENIE”. Przygotowywać do zakończenia pracy programu przy otwartej pokrywie, co pewien czas przewracając skrzydełka.

Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!