Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij
800 800 191 — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne) — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne)


Smażenie na głębokim olejuSkrzydełka kurczaka we fryturze

Czas przygotowywania: 20 minut

Wybierz swoje urządzenie:

Więcej informacji o multicookerze

Udostępnij przepis:

Składniki

Skrzydełka kurczaka 350 g (5 szt.)
Olej 700 ml
Sól, przyprawy

Sposób przygotowywania

1

Skrzydełka kurczaka umyć, natrzeć solą i przyprawami. Do misy multicookera wlać olej i włożyć skrzydełka. Zamknąć pokrywę i wcisnąć przycisk "SMAŻENIE".

2

Przyciskiem "Czas gotowania" ustawić czas na 20 minut. Smażyć do zakończenia pracy programu, co jakiś czas mieszając.

!

Porada: skrzydełka można podawać zarówno jako oddzielne danie, jak również dodatek.

Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!