Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij
800 800 191 — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne) — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne)


Drugie daniaSandacz smażony

Czas przygotowywania: 15 minut

Wybierz swoje urządzenie:

Więcej informacji o multicookerze

Udostępnij przepis:

Składniki

Sandacz (tusza) 230 g
Olej roślinny 60 ml
Sól, przyprawy

Sposób przygotowywania

1

Rybę wypatroszyć, oczyścić z łusek, umyć, natrzeć solą i przyprawami.

2

Do misy multicookera wlać olej, włożyć rybę. Zamknąć pokrywę, przyciskiem „Menu” ustawić program FRY. Przyciskami „Hour” i „Min” ustawić czas smażenia na 15 min.

3

Wcisnąć i przytrzymać przez kilka sekund przycisk „Start”. Rybę smażyć do zakończenia pracy programu.

!

Porada: przed podaniem rybę można ozdobić cząstkami cytryny.

Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!