Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij
800 800 191 — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne) — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne)


Drugie daniaRyż z serem

Czas przygotowywania: 30 minut

Wybierz swoje urządzenie:

Więcej informacji o multicookerze

Udostępnij przepis:

Składniki

Ryż 400 g
Bulion drobiowy 470 ml
Ser twardy 70 g
Parmezan 70 g
Olej roślinny 30 ml
Sól
Przyprawy

Sposób przygotowywania

1

Ryż płukać, aż woda będzie przezroczysta. Ser zetrzeć na drobnej tarce. Do misy multicookera włożyć ryż, zalać bulionem, dodać sól i przyprawy. Zamknąć pokrywę.

2

Wybrać program „RYŻ/KASZE” , czas przygotowywania 30 minut Wcisnąć przycisk „START”. Przygotowywać do zakończenia pracy programu. Przygotowany ryż wymieszać z serem.

Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!