Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij
800 800 191 — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne) — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne)


KonserwowaniePuree jabłkowe

Czas przygotowywania: 15 minut

Wybierz swoje urządzenie:

Więcej informacji o multicookerze

Udostępnij przepis:

Składniki

Jabłka 1 kg
Cukier puder 30 g
Woda 100 ml
Wanilia
Cynamon

Sposób przygotowywania

1

Jabłka oczyścić ze skóry i gniazd nasiennych, pokroić w kosteczkę o grubości 2 cm. Do misy multicookera włożyć jabłka, dodać cukier puder, wanilię i cynamon, wlać wodę.

2

Zamknąć pokrywę. Wybrać program „GOTOWANIE”, czas gotowania 15 min. Wcisnąć przycisk „Start”. Gotować do zakończenia pracy programu.

Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!