Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij
800 800 191 — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne) — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne)


Drugie daniaPulpeciki w sosie pomidorowym

Czas przygotowywania: 30 minut

Wybierz swoje urządzenie:

Więcej informacji o multicookerze

Udostępnij przepis:

Składniki

Wieprzowina (polędwica) 250 g
Wołowina (polędwica) 250 g
Koncentrat pomidorowy 150 g
Cebula 70 g
Czosnek 10 g
Woda 100 ml
Sól
Przyprawy

Sposób przygotowywania

1

Wieprzowinę i wołowinę umyć, razem z cebulą i czosnkiem przepuścić przez maszynkę do mięsa. Dodać sól i przyprawy. Wymieszać.

2

Uformować pulpeciki, włożyć je do misy multicookera, dodać koncentrat pomidorowy wlać wodę i wymieszać.

3

Przyciskiem „Menu” wybrać program „DUSZENIE”, przyciskami „Czas” i „Min” ustawić 30 min. Wcisnąć przycisk „Start”. Dusić do zakończenia pracy programu.

Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!