Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij
800 800 191 — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne) — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne)


Drugie daniaPstrąg zapiekany

Czas przygotowywania: 40 minut

Wybierz swoje urządzenie:

Więcej informacji o multicookerze

Udostępnij przepis:

Składniki

Pstrąg (filety) 280 g
Ziemniaki 100 g
Cebula 80 g
Marchewka 80 g
Sól, przyprawy

Sposób przygotowywania

1

Rybę opłukać, pokroić w kostkę 2-2,5 cm, ziemniaki, marchewkę i cebule pokroić w kostkę 1х1 cm. Dodać sól i przyprawy, wymieszać. Wyłożyć na podwójnej warstwie folii, starannie zawinąć i włożyć do misy multicookera. Zamknąć pokrywę.

2

Przyciskiem „,MENU” wybrać program „CAKE”, wcisnąć przycisk „COOKING TIME”, przyciskiem „HOUR/MIN” ustawić migający indykator na 40 minut Wcisnąć „START”, przygotowywać do zakończenia pracy programu.

!

Porada: danie będzie bardziej soczyste, jeżeli do pstrąga dodamy pomidory oraz obrane krewetki sałatkowe.

Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!