Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij
800 800 191 — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne) — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne)


Drugie daniaPstrąg w winie

Czas przygotowywania: 25 minut

Wybierz swoje urządzenie:

Więcej informacji o multicookerze

Udostępnij przepis:

Składniki

Pstrąg (filet) 50 g
Wino białe 50 ml
Sok z cytryny 20 ml
Olej roślinny 20 ml
Sól, przyprawy

Sposób przygotowywania

1

Pstrąga pokroić w średnią kostkę. Do misy multicookera wlać olej i wino, włożyć pstrąga, skropić sokiem z cytryny, dodać sól i przyprawy.

2

Przyciskiem „MENU” wybrać program „STEW”, nacisnąć przycisk „HOUR/MIN”, następnie przyciskiem „COOKING TIME” ustawić migający indykator na 25 minut Włączyć „START”, dusić do zakończenia pracy programu.

Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!