Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij
800 800 191 — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne) — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne)


Drugie daniaPstrąg w sosie własnym

Czas przygotowywania: 25 minut

Wybierz swoje urządzenie:

Więcej informacji o multicookerze

Udostępnij przepis:

Składniki

Pstrąg (filet) 400 g
Masło śmietankowe 40 g
Cytryna 20 g
Liść laurowy
Sól, przyprawy

Sposób przygotowywania

1

Filet (bez skóry i ości) umyć i pokroić w kosteczkę o wielkość 2-2,5 cm. Cytrynę pokroić w cząstki.

2

Misę multicookera wysmarować masłem śmietankowym, włożyć do niej wszystkie składniki i wymieszać. Zamknąć pokrywę.

3

Przyciskiem „Menu” ustawić program STEW. Przyciskami „Hour” i „Min” ustawić czas gotowania na 25 min. Wcisnąć i przytrzymać przez kilka sekund przycisk „Start”. Przygotowywać do zakończenia pracy programu.

!

Porada: przed podaniem pstrąga można ozdobić oliwkami.

Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!