Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij
800 800 191 — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne) — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne)


DeseryPomada czekoladowa

Czas przygotowywania: 2 godziny

Wybierz swoje urządzenie:

Więcej informacji o multicookerze

Udostępnij przepis:

Składniki

Śmietanka (33%) 100 ml
Cukier 100 g
Masło śmietankowe 60 g
Kakao w proszku 15 g

Sposób przygotowywania

1

Wszystkie składniki włożyć do misy multicookera, dokładnie wymieszać. Zamknąć pokrywę.

2

Przyciskiem „Menu” ustawić program DESSERT. Przyciskami „Hour” i „Min” ustawić 2 godz.

3

Wcisnąć i przytrzymać przez kilka sekund przycisk „Start”, przygotowywać do zakończenia pracy programu.

!

Porada: pomada czekoladowa to idealny dodatek do lodów, deserów i twarogu.

Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!