Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij
800 800 191 — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne) — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne)


Drugie daniaPieczyste z grzybami

Czas przygotowywania: 1 godzina

Wybierz swoje urządzenie:

Więcej informacji o multicookerze

Udostępnij przepis:

Składniki

Wołowina (polędwica) 400 g
Pieczarki świeże 180 g
Marchewka 100 g
Sos sojowy 80 ml
Wino białe wytrawne 100 ml
Imbir (korzeń) 30 g
Olej 40 ml
Woda 150 ml
Sól, przyprawy

Sposób przygotowywania

1

Mięso przemyć i pokroić w kosteczkę o grubości 1-1,5 cm, marchewkę – w kosteczkę o grubości – 1 cm, pieczarki – w plasterki, imbir oczyścić i posiekać nożem. Wszystkie składniki włożyć do misy multicookera, wlać wodę, olej, wino, sos sojowy, dodać sól i przyprawy, wymieszać.

2

Za pomocą przycisku "Menu" wybrać program "DUSZENIE". Przyciskami "Czas" i "Min" ustawić czas na 1 godz. Wcisnąć przycisk "Start" i dusić do zakończenia pracy programu.


!

Danie świetnie komponuje się z pieczonymi, jak również gotowanymi ziemniakami.

Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!