Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij
800 800 191 — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne) — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne)


Drugie daniaPapryka faszerowana

Czas przygotowywania: 40 minut

Wybierz swoje urządzenie:

Więcej informacji o multicookerze

Udostępnij przepis:

Składniki

Mięso 600 g
Ryż gotowany 150 g
Papryka 500 g/3 szt.
Woda 150 ml
Sól, przyprawy

Sposób przygotowywania

1

Mięso wymieszać z ryżem, dodać sól, przyprawy i wymieszać. Papryki oczyścić z gniazd nasiennych, każdą wypełnić farszem, ułożyć w misie multicookera, zalać wodą. Zamknąć pokrywę.

2

Przyciskiem „Menu” ustawić program „STEW”. Wcisnąć przycisk „COOKING TIME", przyciskiem „HOUR/MIN" ustawić migający indykator na 40 minut. Wcisnąć przycisk „Start” i dusić do zakończenia pracy programu.

!

Porada: apetyczny i nasycony kolor potrawy uzyskamy, dodając szczyptę curry.

Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!