Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij
800 800 191 — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne) — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne)


ChlebPao caseiro

Czas przygotowywania: 3 godziny

Wybierz swoje urządzenie:

Więcej informacji o multicookerze

Udostępnij przepis:

Składniki

Mąka pszenna 600 g
Drożdże instant 20 g
Sól 7 g
Olej 10 ml
Woda 360 ml

Sposób przygotowywania

1

Zagnieść ciasto: w oddzielnym naczyniu sól i drożdże rozpuścić w ciepłej wodzie i wlać do mąki. Wyrobić ciasto, które następnie przełożyć do wysmarowanej masłem misy multicookera. Zamknąć pokrywę.

2

Wybrać program „JOGURT”, czas przygotowywania 1 godz. Wcisnąć przycisk „Start”. Przygotowywać do zakończenia pracy programu.

3

Wcisnąć przycisk „Odgrzewanie/Anuluj”.

4

Wybrać program „WYPIEKANIE”, czas pieczenia 2 godz. Wcisnąć przycisk „Start”.

5

Godzinę przed zakończeniem pracy programu otworzyć pokrywę i przewrócić chleb. Zamknąć pokrywę. Piec do zakończenia pracy programu. Gotowy chleb wyjąć z misy multicookera i odstawić do ostygnięcia.

Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!