Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij
800 800 191 — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne) — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne)


Drugie daniaOmlet z kiełbasą myśliwską

Czas przygotowywania: 25 minut

Wybierz swoje urządzenie:

Więcej informacji o multicookerze

Udostępnij przepis:

Składniki

Jajko 500 g (10 szt.)
Mleko 500 ml
Kiełbasa myśliwska 150 g
Masło śmietankowe 30 g
Sól, przyprawy

Sposób przygotowywania

1

Kiełbasę pokroić w krążki o grubości 0,5 cm. Jajka razem z mlekiem ubić trzepaczką na jednolitą masę. Misę multicookera wysmarować masłem śmietankowym, włożyć do niej kiełbasę, wlać jajeczno-mleczną mieszankę, dodać sól, przyprawy i wymieszać. Zamknąć pokrywę.

2

Przyciskiem „MENU” wybrać program „MULTI-COOK”, przyciskiem „TEMPERATURE” ustawić 120°С. Wcisnąć przycisk „HOUR/MIN”, następnie przyciskiem „COOKING TIME” ustawić migający indykator na 25 min. Wcisnąć przycisk „START”, przygotowywać do zakończenia pracy programu.

!

Porada: bardziej pikantny smak potrawy uzyskamy dodając posiekaną kolendrę i tarty ser.

Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!