Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij
800 800 191 — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne) — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne)


KonserwowanieMarynata do pomidorów

Czas przygotowywania: 1 godzina

Wybierz swoje urządzenie:

Więcej informacji o multicookerze

Udostępnij przepis:

Składniki

Woda 3 L
Ocet 250 ml
Cukier 60 g
Sól 55 g
Liść laurowy 0,5 g

Sposób przygotowywania

1

Wszystkie składniki włożyć do misy multicookera i dokładnie wymieszać. Zamknąć pokrywę.

2

Przyciskiem „„MENU”„ wybrać program „ZUPA”. Przyciskami „Godz" i „Min" ustawić „1 godz. Wcisnąć przycisk „START”, przygotowywać do zakończenia pracy programu. Marynata jest gotowa do konserwowania.

!

Porada: aby smak pomidora był bardziej pikantny, wystarczy zrobić małe nacięcie i włożyć do niego ząbek czosnku, na spodzie słoika ułożyć gałązkę koperku.

Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!