Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij
800 800 191 — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne) — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne)


DodatkiMakaron pszenny po meksykańsku

Czas przygotowywania: 10 minut

Wybierz swoje urządzenie:

Więcej informacji o multicookerze

Udostępnij przepis:

Składniki

Makaron pszenny 250 g
Pomidory 200 g
Oliwa z oliwek 60 ml
Papryka 10 g
Czosnek 6 g
Woda 1,5 l
Sól, przyprawy

Sposób przygotowywania

1

Papryczkę chili lub czosnek posiekać nożem, pomidory pokroić w kosteczkę. Do misy multicookera wlać wodę i zamknąć pokrywę.

2

Wcisnąć przycisk "PARA/ZUPA/MAKARON". Wcisnąć przycisk "Ustawienia czasu" i ustawić czas na 10 minut. Po rozpoczęciu ponownego odliczania czasu włożyć do misy multicookera wszystkie składniki, dodać sól i przyprawy, zamieszać. Zamknąć pokrywę i gotować do zakończenia pracy programu.

!

Porada: polecamy posypać gotową potrawę startym serem parmezan.

Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!