Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij
800 800 191 — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne) — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne)


Drugie daniaŁosoś z krewetkami i pomidorami

Czas przygotowywania: 45 minut

Wybierz swoje urządzenie:

Więcej informacji o multicookerze

Udostępnij przepis:

Składniki

Łosoś (filet) 200 g
Krewetki sałatkowe (oczyszczone) 100 g
Pomidory 100 g
Sól, przyprawy

Sposób przygotowywania

1

Rybę umyć, i, tak jak pomidory, pokroić w kosteczkę o grubości 2-2,5 cm. Krewetki rozmrozić, wyłożyć na sitko, aby ściekła woda. Wszystkie składniki wymieszać w oddzielnym naczyniu, posypać solą i przyprawami, wyłożyć na środek dwuwarstwowego kawałka folii aluminiowej, zawinąć brzegi do środka, dobrze docisnąć i włożyć do misy multicookera. Zamknąć pokrywę.

2

Przyciskiem „Wybór programu” ustawić program "WYPIEKANIE". Przyciskiem „Czas gotowania” ustawić 45 minut. Wcisnąć przycisk „Start”, zapiekać do zakończenia pracy programu.

!

Porada: danie świetnie komponuje się z ziołami prowansalskimi.

Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!