Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij
800 800 191 — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne) — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne)


Dania na parzeŁosoś pod orzechową skorupką

Czas przygotowywania: 20 minut

Wybierz swoje urządzenie:

Więcej informacji o multicookerze

Udostępnij przepis:

Składniki

Łosoś 270 g
Orzechy włoskie 15 g
Orzecszki cedrowe 15 g
Woda 1 l
Sól
Przyprawy

Sposób przygotowywania

1

Rybę przemyć, natrzeć solą i przyprawami, orzechy posiekać nożem. Do misy multicookera wlać wodę, umieścić naczynie do gotowania na parze, włożyć do niego rybę i posypać orzechami. Zamknąć pokrywę multicookera.

1

Za pomocą przycisku "Menu" ustawić program "PARA". Przyciskami "Godz" i "Min" ustawić czas na 20 minut. Wcisnąć przycisk "Start" i gotować do zakończenia pracy programu.

!

Porada: polecamy ozdobić danie plasterkami cytryny.

Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!