Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij
800 800 191 — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne) — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne)


KonserwowanieLeczo po kazańsku

Czas przygotowywania: 1 godzina

Wybierz swoje urządzenie:

Więcej informacji o multicookerze

Udostępnij przepis:

Składniki

Papryka 1,5 kg
Pomidory 1 kg
Marchewka 200 g
Czosnek 50 g
Cukier 100 g
Pietruszka 15 g
Koperek 15 g
Papryka chili 7 g
Olej 90 ml
Ocet 9% 50 ml
Sól

Sposób przygotowywania

1

Pomidory i marchewkę zmielić przez maszynkę do mięsa. Koperek, pietruszkę, czosnek, paprykę chili posiekać nożem. Paprykę poczyścić i pokroić w krążki. Wszystkie składniki włożyć do misy multicookera, dodać sól, cukier, olej i ocet. Wymieszać. Zamknąć pokrywę.

2

Przyciskiem "MENU" wybrać program przygotowywania "STEW". Nacisnąć przycisk "HOUR/MIN", zatem przycisk "COOKING TIME", ustawić 1 godzina. Nacisnąć na "START". Przygotowywać do zakończenia pracy programu. Leczo jest gotowe do konserwowania.

!

Porada: zalecamy podawać leczo do smażonego mięsa.

Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!