Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij
800 800 191 — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne) — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne)


Drugie daniaKurczak z pieczarkami

Czas przygotowywania: 40 minut

Wybierz swoje urządzenie:

Więcej informacji o multicookerze

Udostępnij przepis:

Składniki

Kurczak (filet) 300 g
Cebula 110 g
Łodyga selera 90 g
Papryka 110 g
Olej 40 ml
Pieczarki 120 g
Sól, przyprawy

Sposób przygotowywania

1

Kurczaka umyć i pokroić w kawałeczki o wadze 30-40 g, cebulę i paprykę – w kawałki 0,5 cm, pieczarki pokroić na cztery kawałki. Wszystkie składniki włożyć do misy multicookera, dodać, sól i przyprawy. Zamknąć pokrywę.

2

Przyciskiem „Wybór programu” wybrać program „SMAŻENIE”. Przyciskiem „Czas gotowania” ustawić 40 min. Wcisnąć przycisk „START” i smażyć do zakończenia pracy programu.

!

Porada: polecamy podawać danie z sosem beszamelowym.

Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!