Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij
800 800 191 — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne) — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne)


Drugie daniaKurczak po gruzińsku – czachobili z fasolą

Czas przygotowywania: 1 godzina

Wybierz swoje urządzenie:

Więcej informacji o multicookerze

Udostępnij przepis:

Składniki

Kurczak (pierś) 300 g
Fasola strączkowa 200 g
Papryka 100 g
Koncentrat pomidorowy 100 g
Cebula 100 g
Olej 50 ml
Woda 200 ml
Sól, przyprawy

Sposób przygotowywania

1

Paprykę i kurczaka pokroić w paseczki 0,5х3 cm. Pierś z kurczaka umyć, pokroić w kosteczkę o wielkości 0,5-1 cm, włożyć do misy multicookera, dodać sól i przyprawy, zalać wodą i wymieszać.

2

Zamknąć pokrywę, przyciskiem „Menu” ustawić program STEW. Za pomocą przycisków „Hour” i „Min” ustawić czas przygotowywania na 1 godz.

3

Wcisnąć i przytrzymać przez kilka sekund przycisk „Start”. Przygotowywać do zakończenia pracy programu.

!

Porada: smak dania wspaniale wzbogaci mieszanka przypraw chmeli-suneli oraz świeży czosnek.

Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!