Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij
800 800 191 — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne) — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne)


DodatkiKukurydza (kolby)

Czas przygotowywania: 1 godzina

Wybierz swoje urządzenie:

Więcej informacji o multicookerze

Udostępnij przepis:

Składniki

Kukurydza (kolby) 800 g
Woda 500 ml
Sól

Sposób przygotowywania

1

Kolby natrzeć solą, w razie konieczności przeciąć w poprzek na dwie części. Do misy multicookera wlać wodę, wstawić naczynie do gotowania na parze, do którego włożyć kolby kukurydzy. Zamknąć pokrywę.

2

Za pomocą przycisku "Wybór programu" włączyć program "PARA/GOTOWANIE". Przyciskiem "Czas gotowania" ustawić czas na 1 godz. Gotować do zakończenia pracy programu.

!

Porada: kukurydza świetnie pasuje, jako dodatek do steków.

Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!