Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij
800 800 191 — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne) — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne)


KonserwowanieKonfitura z fig

Czas przygotowywania: 1 godzina

Wybierz swoje urządzenie:

Więcej informacji o multicookerze

Udostępnij przepis:

Składniki

Figi 680 g
Cukier 500 g

Sposób przygotowywania

1

Figi obrać ze skóry, włożyć do oddzielnego naczynia i zasypać cukrem, odstawić na 3 godz.

2

Następnie owoce przełożyć do misy multicookera, zamknąć pokrywę. Przyciskiem „MENU” wybrać program „DESSERT”. Przyciskami „HOUR” i „MIN” ustawić czas przygotowywania 1 godz.

3

Wcisnąć i przytrzymać przez kilka sekund przycisk „START” , przygotowywać do zakończenia pracy programu.

!

Porada: aby konfitura nabrała bardziej wyrazistego aromatu, można dodać wanilię i sok z cytryny.

Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!