Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij
800 800 191 — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne) — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne)


WypiekiKeks miodowy

Czas przygotowywania: 50 minut

Wybierz swoje urządzenie:

Więcej informacji o multicookerze

Udostępnij przepis:

Składniki

Mąka pszenna 300 g
Jajka 250 g (5 szt.)
Miód 240 g
Masło śmietankowe 50 g
Cukier wanilinowy 1 g
Proszek do pieczenia 5 g
Sól 1 g

Sposób przygotowywania

1

Jajka ubić z solą na sztywną pianę. Nie przestając ubijać jajek, dodać miód, proszek do pieczenia i cukier waniliowy.

2

Następnie dodawać stopniowo mąkę i wymieszać na jednolitą masę. Misę multicookera wysmarować masłem śmietankowym i wlać do niej ciasto. Zamknąć pokrywę.

3

Przyciskiem "Menu" ustawić program "WYPIEKANIE". Przyciskami "Godz" i "Min" ustawić 50 minut. Wcisnąć przycisk "Start". Piec do zakończenia pracy programu.

!

Porada: gotowy keks można posypać cynamonem.

Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!