Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij
800 800 191 — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne) — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne)


Potrawy i napoje dla dzieciKasza gryczana przecierana

Czas przygotowywania: 20 + 20 minut

Wybierz swoje urządzenie:

Więcej informacji o multicookerze

Udostępnij przepis:

Składniki

Mleko 2,5% 130 ml
Kasza gryczana 30 g
Syrop fruktozowy 5 ml
Woda 200 ml

Sposób przygotowywania

1

Кaszę gryczaną płukać do czasu uzyskania przezroczystej wody, włożyć do misy multicookera. Przyciskiem "Menu" ustawić program "WYPIEKANIE". Przyciskami "GODZ" i "MIN" ustawić 20 min. Wcisnąć przycisk "START".

2

Po zakończeniu pracy programu nacisnąć przycisk "ODGRZEWANIE / ANULUJ". Otworzyć pokrywę, dodać do misy syrop fruktozowy, wlać wodę i mleko. Wymieszać składniki, zamknąć pokrywę. Przyciskiem "Menu" wybrać program "KASZA NA MLEKU". Przyciskami "GODZ" i "MIN" ustawić 20 min. Włączyć "START". Przygotowywać do zakończenia pracy programu.

3

Przygotowaną kaszę przetrzeć przez sito, zalać wywarem i wymieszać.

Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!