Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij
800 800 191 — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne) — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne)


Drugie daniaKalmary w śmietanie

Czas przygotowywania: 20 minut

Wybierz swoje urządzenie:

Więcej informacji o multicookerze

Udostępnij przepis:

Składniki

Kalmary (krążki) 260 g
Śmietana 220 g
Pomidory 160 g
Marchewka 100 g
Sól, przyprawy

Sposób przygotowywania

1

Kalmary rozmrozić, umyć. Marchewkę zetrzeć na tarce z dużymi oczkami. Pomidory pokroić w 0,5 cm paseczki. Wszystkie składniki włożyć do misy multicookera, dodać sól, przyprawy i zamieszać. Zamknąć pokrywę.

2

Za pomocą przycisku "Menu" wybrać program "DUSZENIE". Przyciskami "Godz" i "Min" ustawić czas na 20 minut. Wcisnąć przycisk "Start", dusić do zakończenia pracy programu.


!

Polecamy doprawić kalmary bazylią i szafranem.

Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!