Informujemy, że strona www.multicooker.pl korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. OK, zamknij
800 800 191 — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne) — Infolinia sklepu czynna: 8:00-16:00 (połączenie bezpłatne)


DeseryJabłka z orzechami

Czas przygotowywania: 40 minut

Wybierz swoje urządzenie:

Więcej informacji o multicookerze

Udostępnij przepis:

Składniki

Jabłka 300 g
Morele suszone 3 g
Śliwki suszone 3 g
Orzechy cedrowe 3 g
Miód 60 g

Sposób przygotowywania

1

Morele, śliwki i orzechy posiekać nożem i wymieszać. Z jabłka ściąć wierzch i wydrążyć gniazda nasienne. Każde jabłko wypełnić masą z suszonych owoców i orzechów, włożyć do misy multicookera i zamknąć pokrywę.

2

Przyciskiem "Menu" ustawić program "MULTIKUCHARZ", a przyciskiem "Temperatura" ustawić 100 °С. Wcisnąć przycisk "Ustawienia czasu" i za pomocą przycisku "Czas gotowania" ustawić migający indykator na 40 minut. Wcisnąć przycisk "Start". Zapiekać do zakończenia pracy programu.

!

Porada: gotowe jabłka można polać miodem i ozdobić sezamem.

Znaleziono 0 jaj oraz 0 Króliki! Twój rabat — 0%!